13 May 2019

De Gentse heren hebben een fantastisch seizoen afgesloten met een verdiende titel. Ze wonnen zaterdag in Lago Rozebroeken met 8-4 van Wase en dat was genoeg voor het kampioenschap. De komende weken overleggen wij over de eventuele promotie naar de Super Liga.

Het was een

Lees verder

5 May 2019

De dames van KGZV volgen zichzelf op als kampioen van België. Ze wonnen, in het bad van Eeklo, de tweede match van de playoffs met 3-21 van Calypso Brussel en kunnen niet meer bijgehaald worden.

Na de ruime zege van vorige week tegen Leuven Aquatics,

Lees verder

30 April 2019
De U13 van de Gentse is zondag Belgisch kampioen geworden in Antwerpen. De ploeg van coach Philippe Dujardin won de finale met 4-7 van thuisploeg Jespo Antwerpen. 
 
De U13 van de Gentse was sinds paasmaandag zeker van de eerste plaats na de

Lees verder

31 March 2019
De Gentse dames hebben zaterdag voor het eerst een bekerfinale verloren. De ploeg kende een complete offday en ging zwaar onderuit tegen MZV Eeklo, 9-3
 
De dames van de Gentse hadden zich vorige week, ten koste van Leuven, geplaatst voor de bekerfinale. 

Lees verder

23 March 2019

De heren van de Gentse trokken zaterdag naar La Louviere voor de halve finale van de beker van België. Tegenstander was KWK Kortrijk, een ploeg uit de super liga en tevens deelnemer aan de playoffs voor de landstitel. Geen simpele opdracht dus, en dat bleek

Lees verder

© 2015 Koninklijke Gentse Zwemvereniging