2 November 2019
De dames van de Gentse hebben de eerste topper in en tegen Eeklo gewonnen. In het Verbauwenbad werd het 5-8, een verdiende zege voor de regerende landskampioen.
De matchen tegen Eeklo zorgen zowel in Eeklo als Gent voor goed gevulde tribunes. En

Lees verder

13 October 2019
De Gentse blijft op zoek naar de goede vorm. In Schiervelde, de thuisbasis van Tielt, werd nipt verloren. Een slechte eerste periode (8-2) gaf de doorslag. 
 
KGZV trok met een groot strijdershart naar Roeselare. Op zoek naar de eerste punten

Lees verder

28 August 2019

Tielt heeft zondagnamiddag de 4e editie van de Lenssenscup gewonnen. De West-Vlamingen klopten Wase in de finale na penalty’s: 2-4. De organiserende ploeg KGZV eindigde op de derde plaats. Zo bezetten de drie nieuwe Super Ligaploegen de eerste drie plaatsen . 

Er was woensdag

Lees verder

13 May 2019

De Gentse heren hebben een fantastisch seizoen afgesloten met een verdiende titel. Ze wonnen zaterdag in Lago Rozebroeken met 8-4 van Wase en dat was genoeg voor het kampioenschap. De komende weken overleggen wij over de eventuele promotie naar de Super Liga.

Het was een

Lees verder

5 May 2019

De dames van KGZV volgen zichzelf op als kampioen van België. Ze wonnen, in het bad van Eeklo, de tweede match van de playoffs met 3-21 van Calypso Brussel en kunnen niet meer bijgehaald worden.

Na de ruime zege van vorige week tegen Leuven Aquatics,

Lees verder

© 2015 Koninklijke Gentse Zwemvereniging